Installatiebedrijf Van Dijk

Installatiebedrijf Van Dijk is een HVAC-installateur gelegen aan Fuutweg 15 in Nijverdal.

Meer informatie over Installatiebedrijf Van Dijk in Nijverdal

Installatiebedrijf Van Dijk is al jarenlang dé installateur van Nijverdal en sponsort lokale activiteiten en verenigingen in de regio. Per 1 april 2023 treedt de nieuwe Gasketelwet in werking, waarbij bedrijven gecertificeerd moeten zijn om met gasverbrandingsinstallaties te werken. De wet is oorspronkelijk ingegaan op 1 oktober 2020, met een overgangsperiode tot april 2022. Echter, eind 2021 bleek dat bedrijven niet genoeg tijd hadden om aan de vernieuwde eisen te voldoen. Daarom is de verplichting voor certificering uitgesteld naar 1 april 2023. Installatiebedrijf van Dijk is een erkend CO-keur installatiebedrijf. Ze bieden verschillende diensten aan, waaronder sanitair, verwarming & ventilatie, zonnepanelen, duurzame energie, waterontharders, elektra, zinkwerk en service & onderhoud. Het bedrijf is ook op zoek naar een ervaren monteur voor cv-, loodgieter- en elektrawerk. Geïnteresseerden kunnen hun reactie met cv sturen naar info@avandijk.nl of bellen naar 0548-613639.

Wil je weten wat Installatiebedrijf Van Dijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Installatiebedrijf Van Dijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Installatiebedrijf Van Dijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Installatiebedrijf Van Dijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Installatiebedrijf Van Dijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Installatiebedrijf Van Dijk

Bezoekers bekeken ook