Service Groep Oost B.V.

Service Groep Oost B.V. is een HVAC-installateur gelegen aan Fuutweg 15 in Nijverdal.

Meer informatie over Service Groep Oost B.V. in Nijverdal

Vanaf 1 april 2023 moeten bedrijven gecertificeerd zijn volgens de nieuwe Gasketelwet om te mogen werken met gasverbrandingsinstallaties. Deze wet is op 1 oktober 2020 in werking getreden met een overgangsperiode tot april 2022, maar bleek eind 2021 niet haalbaar te zijn. Bedrijven hadden te weinig tijd om aan de vernieuwde eisen te voldoen. Daarom geldt de verplichting voor certificering nu vanaf 1 april 2023 en is het opereren zonder certificaat een overtreding. Service Groep Oost/Installatiebedrijf van Dijk is een erkend installatiebedrijf. Ze zijn al 25 jaar een betrouwbare partner voor storingen en onderhoud aan verwarmingsinstallaties. Ze bieden onderhoudsabonnementen en kunnen ook storingen verhelpen. Het bedrijf is op zoek naar een ervaren monteur in cv-, loodgieters- en elektrawerk. Interesse? Stuur je cv naar info@avandijk.nl of bel naar 0548-613639.

Wil je weten wat Service Groep Oost B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Service Groep Oost B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Service Groep Oost B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Service Groep Oost B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Service Groep Oost B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Service Groep Oost B.V.

Bezoekers bekeken ook