Intramax B.V.

Intramax B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Máximastraat 9a in Nijverdal.

Meer informatie over Intramax B.V. in Nijverdal

Intramax BV is een bedrijf dat gespecialiseerd is in afbouw en inrichting. Ze werken in verschillende sectoren, zoals kantoren, detailhandel, distributiecentra en parkeergarages. Of het nu gaat om kleine klussen of grote projecten, ze hebben een vast team van vakmensen die zorgen voor een soepel verloop van het project. Ze staan altijd klaar voor hun klanten en streven naar goed overleg om tot het gewenste resultaat te komen. Het afgelopen jaar hebben ze verschillende mooie projecten opgeleverd. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail en ze hebben hun kantoor gevestigd in Nijverdal.

Wil je weten wat Intramax B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Intramax B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Intramax B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Intramax B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Intramax B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Intramax B.V.

Bezoekers bekeken ook