Van Keulen Interieurbouw

Van Keulen Interieurbouw is een Bouwbedrijf gelegen aan Van Den Bergsweg 18 in Nijverdal.

Meer informatie over Van Keulen Interieurbouw in Nijverdal

Van Keulen Interieurbouw is een bedrijf dat al meer dan 50 jaar hoogwaardige interieuroplossingen produceert en levert. Ze zijn gespecialiseerd in verschillende branches, zoals overheid, zorg en welzijn, musea en archieven, projecten, showrooms, bibliotheek en cultuur, kantoren, hospitality en vrije tijd, en retail. Wat het bedrijf onderscheidt, is dat ze alles zelf produceren en monteren, volgens de specificaties die de klant aangeeft. Ze garanderen betrouwbare en snelle levering, uniformiteit en kwaliteitsbeheersing. Van Keulen Interieurbouw is een familiebedrijf met als doel om de wensen van hun klanten tot in detail uit te voeren. Ze hebben ook dochterondernemingen en zijn gevestigd in Nijverdal. Klanten kunnen contact met hen opnemen via telefoon of e-mail. Het bedrijf is ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Wil je weten wat Van Keulen Interieurbouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Keulen Interieurbouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Keulen Interieurbouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Keulen Interieurbouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Van Keulen Interieurbouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Keulen Interieurbouw

Bezoekers bekeken ook