Klasse Import

Klasse Import is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Albert Einsteinstraat 4 in Nijverdal.

Meer informatie over Klasse Import in Nijverdal

Wij importeren exclusieve en schadevrije auto's van betrouwbare dealers. Onze auto's hebben altijd originele kilometerstanden en zijn rookvrij en goed onderhouden. Bij Klasse Import kies je voor vertrouwen, omdat wij werken met betrouwbare dealers en alleen veilige auto's importeren. Daarnaast bieden wij alleen schadevrije auto's aan met originele kilometers en onderhoudshistorie. Wij regelen het hele traject van onderhandeling, keuring, transport, onderhoud en brandschone aflevering. Onze klanten zijn zeer tevreden over onze service en klantvriendelijkheid. Bij AutoBas wordt de klant nog als koning behandeld en worden afspraken altijd nagekomen. Klanten kunnen flexibel een proefrit maken en krijgen goed en eerlijk advies. Ook kunnen ze altijd snel terecht en worden zelfs de auto's gewassen. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en vakbekwaam. Het bedrijf is betrouwbaar en levert goed werk af. De service is uitstekend en er is goede terugkoppeling. Kortom, bij AutoBas ben je verzekerd van een topbedrijf dat de klant op de juiste manier helpt.

Wil je weten wat Klasse Import verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Klasse Import of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Klasse Import? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klasse Import het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Klasse Import reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Klasse Import

Bezoekers bekeken ook