Leferink Schoenen

Leferink Schoenen is een Schoenenwinkel gelegen aan Grotestraat 182 in Nijverdal.

Meer informatie over Leferink Schoenen in Nijverdal

Bij deze winkel kunt u terecht voor warme voeten, want ze hebben nieuwe schoenen binnen. Maar niet alleen dat, u kunt hier ook leren tassen vinden. En als u op zoek bent naar een perfecte stedentrip, bent u hier aan het juiste adres. Ze hebben namelijk alle topmerken in huis. Als u meer informatie wilt, kunt u contact met ze opnemen. En als u wilt weten wanneer ze open zijn, kunt u de openingstijden raadplegen. Als u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws, kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat Leferink Schoenen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Leferink Schoenen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Leferink Schoenen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leferink Schoenen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Leferink Schoenen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Leferink Schoenen

Bezoekers bekeken ook