Ziengs

Ziengs is een Schoenenwinkel gelegen aan Keizerserf 12 in Nijverdal.

Meer informatie over Ziengs in Nijverdal

Er is een nieuwe klant die graag bij Ziengs in Nijverdal wil winkelen. Het adres van de winkel is Keizerserf 12 in Nijverdal, met postcode 7442MN. Als de klant vragen heeft, kan hij/zij contact opnemen met de winkel via het telefoonnummer 0548-623384 of via e-mail op info@ziengs.nl. De klant heeft ook de mogelijkheid om de bestelling af te halen. Voor routebeschrijvingen kan de klant terecht op de website. Bovendien geeft Ziengs een korting van €10 als de klant zich aanmeldt voor de nieuwsbrief. Ten slotte kunnen klanten de winkel volgen op social media voor dagelijkse inspiratie.

Wil je weten wat Ziengs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ziengs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ziengs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ziengs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Ziengs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ziengs

Bezoekers bekeken ook