OG Clean Fuels

OG Clean Fuels is een Tankstation gelegen aan Benjamin Franklinstraat 2 in Nijverdal.

Meer informatie over OG Clean Fuels in Nijverdal

OG is een bedrijf dat schone brandstoffen toegankelijk maakt voor iedereen. Ze zijn de snelstgroeiende speler in de duurzame mobiliteitsmarkt en zijn actief in Nederland, Duitsland, Zweden en binnenkort ook in Italië. Wat OG uniek maakt, is dat ze zich exclusief richten op 100% schone brandstoffen, zoals Bio-CNG, elektriciteit, waterstof, Bio-LNG en HVO100. Deze brandstoffen worden altijd op een groene manier geproduceerd en gefinancierd. OG heeft als ambitie om de grootste retailer van schone brandstoffen in Europa te worden, in combinatie met hun eigen productie. OG produceert zelf schone brandstoffen, bouwt tankstations die exclusief alternatieve brandstoffen aanbieden en werkt samen met de juiste partners. Hierdoor kunnen ze garanderen dat er overal in Europa 100% groene brandstof beschikbaar is. Dit draagt bij aan een duurzame, lokale en circulaire economie en helpt bovendien bij het behalen van klimaatdoelstellingen op zowel nationaal als Europees niveau. Daarnaast heeft OG een duidelijke sociale ambitie: een groenere wereld achterlaten voor toekomstige generaties. Door je auto bij OG te tanken, draag je ook bij aan een betere wereld. OG investeert niet alleen in schone brandstoffen, maar ook in talentontwikkeling, sporters en goede doelen. Ze hebben een platform genaamd OG Heroes, waarop sporttalenten hun passie en drive kunnen delen en hun connectie met OG kunnen laten zien. In de komende jaren wil OG zich richten.

Wil je weten wat OG Clean Fuels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van OG Clean Fuels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij OG Clean Fuels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je OG Clean Fuels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar OG Clean Fuels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. OG Clean Fuels

Bezoekers bekeken ook