Konijnenbelt Nijverdal

Konijnenbelt Nijverdal is een Tankstation gelegen aan Wierdensestraat 27-31 in Nijverdal.

Meer informatie over Konijnenbelt Nijverdal in Nijverdal

Bij tankstation Konijnenbelt in Nijverdal kun je voordelig tanken. Het tankstation is 24 uur per dag geopend en je kunt op verschillende manieren betalen, zoals met een tankkaart of pinpas. Berkman, het moederbedrijf van Konijnenbelt, heeft meer dan zeventig tankstations in Nederland, zowel onbemand als bemand. Deze stations bieden ook extra faciliteiten zoals een bakery en een winkel. De Consumentenbond heeft onlangs bevestigd dat Berkman officieel tot de voordeligste tankstations van Nederland behoort. Ze besparen gemiddeld 2 cent per liter op benzine en 3 cent per liter op diesel. Het tankstation in Nijverdal heeft de meest actuele benzineprijs op de borden bij de pomp staan. Kom dus langs bij Konijnenbelt in Nijverdal om goedkoop te tanken!

Wil je weten wat Konijnenbelt Nijverdal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Konijnenbelt Nijverdal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Konijnenbelt Nijverdal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Konijnenbelt Nijverdal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Konijnenbelt Nijverdal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Konijnenbelt Nijverdal

Bezoekers bekeken ook