Tinq

Tinq is een Tankstation gelegen aan Burgemeester H. Boersingel 15 in Nijverdal.

Meer informatie over Tinq in Nijverdal

TinQ is een snelgroeiende keten van onbemande tankstations in Nederland. Ze hebben regelmatig acties met extra korting, zoals de MAZZELDAGEN op woensdag 1 november en de MAX.KORTING op zondag 5 november. Met de TinQ4U app heb je altijd de nieuwste superacties bij de hand. TinQ krijgt veel aandacht in de media vanwege hun snelle groei en spectaculaire acties. Ze blijven groeien en hebben tankstations op meer dan 400 locaties. Ook voor zakelijke klanten bieden ze maatwerk en de beste brandstofdeal. TinQ biedt kansen voor ondernemers in Nederland, België en Duitsland om partner te worden van het grootste netwerk van onbemande tankstations.

Wil je weten wat Tinq verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tinq of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tinq? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tinq het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Tinq reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tinq

Bezoekers bekeken ook