RKSV De Zweef

RKSV De Zweef is een Voetbalclub gelegen aan Koersendijk 25 in Nijverdal.

Meer informatie over RKSV De Zweef in Nijverdal

Dit weekend gaat de wintertijd in en dus wordt het al vroeg donker. Hierdoor vertrekken veel (jeugd)leden in het donker op hun fiets van- en naar het sportpark. De Zweef roept iedereen op om hun lichten aan te zetten. Op maandag 30 oktober vindt de Algemene Ledenvergadering plaats en alle leden en ouders van jeugdleden zijn welkom. De KNVB heeft de Week van de Scheidsrechter georganiseerd om scheidsrechters in het Nederlandse voetbal extra aandacht en waardering te geven. De Rabo ClubSupport actie heeft De Zweef een bedrag van 1.815 euro opgeleverd. Daarnaast blijft De Zweef groeien met nieuwe leden.

Wil je weten wat RKSV De Zweef verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van RKSV De Zweef of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij RKSV De Zweef? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RKSV De Zweef het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar RKSV De Zweef reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. RKSV De Zweef

Bezoekers bekeken ook