Sport Vereniging Volharding Nijverdal

Sport Vereniging Volharding Nijverdal is een Voetbalclub gelegen aan Rossinistraat 2 in Nijverdal.

Meer informatie over Sport Vereniging Volharding Nijverdal in Nijverdal

SVVN speelde afgelopen zaterdag een wedstrijd tegen SV Helios in Deventer. In de eerste helft ging het nog redelijk gelijk op, maar na rust raakte SVVN de weg kwijt. Er zijn geen verdere details beschikbaar over de wedstrijd, maar er is wel een video gemaakt door Gerrit Greevink. Daarnaast is er een uitnodiging en agenda voor een Algemene Vergadering. Verder wordt er geen informatie gegeven over uitslagen, programma's, sponsoren, webshop, verjaardagen of bardiensten. Wel is er een bezoekadres en contactinformatie van SVVN beschikbaar.

Wil je weten wat Sport Vereniging Volharding Nijverdal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport Vereniging Volharding Nijverdal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport Vereniging Volharding Nijverdal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport Vereniging Volharding Nijverdal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Sport Vereniging Volharding Nijverdal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport Vereniging Volharding Nijverdal

Bezoekers bekeken ook