Anytime Fitness

Anytime Fitness is een Sportschool gelegen aan Grotestraat 49 in Nijverdal.

Meer informatie over Anytime Fitness in Nijverdal

Welkom bij Anytime Fitness Nijverdal! Deze sportschool bij jou om de hoek biedt persoonlijke aandacht en heeft vakbekwame coaches die je helpen om gezonder te worden. Ze luisteren naar je wensen en gaan verder dan andere sportscholen door je ook buiten de club te ondersteunen. Het personeel is hetgene dat Anytime Fitness Nijverdal onderscheidt van andere sportscholen. Ze willen ervoor zorgen dat sporten leuk is en blijft. Bij deze gezellige club is er voor jong en oud van alles te doen en het personeel staat altijd voor je klaar. Bovendien hoef je bij Anytime Fitness Nijverdal nooit in de rij te staan voor een apparaat. Het vriendelijke en professionele team staat klaar om je te helpen tijdens je fitnessreis en het lidmaatschap omvat onder andere een gratis fitness-consult en wereldwijde toegang tot meer dan 3.000 sportscholen. Je kunt altijd een kijkje komen nemen in de club voordat je lid wordt en ze hebben alles wat je nodig hebt, van de nieuwste apparatuur tot de beste coaches. Kom langs en maak kennis met het team van Anytime Fitness Nijverdal!

Wil je weten wat Anytime Fitness verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Anytime Fitness of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Anytime Fitness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Anytime Fitness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Anytime Fitness reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Anytime Fitness

Bezoekers bekeken ook