Basic-Fit Nijverdal Piet Heinweg 24/7

Basic-Fit Nijverdal Piet Heinweg 24/7 is een Sportschool gelegen aan Piet Heinweg 14 in Nijverdal.

Meer informatie over Basic-Fit Nijverdal Piet Heinweg 24/7 in Nijverdal

Basic-Fit is een sportschool die verschillende lidmaatschappen aanbiedt, zodat je op jouw eigen manier fit kunt worden. Met het lidmaatschap krijg je onder andere toegang tot meer dan 230 clubs in Nederland en de mogelijkheid om zowel in de sportschool als thuis te trainen met virtuele groepslessen. Daarnaast biedt Basic-Fit ook een app aan met meer dan 1000 workouts. Er zijn verschillende lidmaatschappen beschikbaar, zoals het comfort lidmaatschap voor €24,99 per 4 weken en het premium lidmaatschap voor €29,99 per 4 weken. Bij het premium lidmaatschap krijg je onder andere toegang tot alle clubs in Europa en 50% korting op Yanga Sportswater. Voor het all-in lidmaatschap krijg je zelfs een Smart Bike bij jou thuis. Verder biedt Basic-Fit ook verschillende services en faciliteiten aan, zoals virtuele workouts, live groepslessen en fysiotherapie. Ook zijn er personal trainers beschikbaar. Bij Basic-Fit kun je je lidmaatschap aanpassen naar jouw wensen door extra's toe te voegen.

Wil je weten wat Basic-Fit Nijverdal Piet Heinweg 24/7 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basic-Fit Nijverdal Piet Heinweg 24/7 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basic-Fit Nijverdal Piet Heinweg 24/7? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basic-Fit Nijverdal Piet Heinweg 24/7 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Basic-Fit Nijverdal Piet Heinweg 24/7 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basic-Fit Nijverdal Piet Heinweg 24/7

Bezoekers bekeken ook