Isshinryu Karate Nijverdal

Isshinryu Karate Nijverdal is een Sportschool gelegen aan P.C. Stamstraat in Nijverdal.

Meer informatie over Isshinryu Karate Nijverdal in Nijverdal

Welkom op de website van Gushikawa Seiryu-Shinkan! Deze karateclub is actief sinds 2019 en wordt geleid door instructeur Albert Bos, 4de Dan Isshin-ryu. De club geeft karatelessen op 3 verschillende locaties. Gushikawa Seiryushinkan is aangesloten bij de Stichting Japanse-Koreaanse Krijgkunsten (SJkK) en staat bekend om goede en plezierige trainingen voor jong en oud. Iedereen is welkom en als je geïnteresseerd bent of vragen hebt, kun je altijd contact opnemen. Daarnaast is de nieuwe website van de karateclub online en ze wensen je veel plezier.

Wil je weten wat Isshinryu Karate Nijverdal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Isshinryu Karate Nijverdal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Isshinryu Karate Nijverdal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Isshinryu Karate Nijverdal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Isshinryu Karate Nijverdal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Isshinryu Karate Nijverdal

Bezoekers bekeken ook