ASV Atletics Nijverdal

ASV Atletics Nijverdal is een Sportclub gelegen aan Van Heerdtweg 5 in Nijverdal.

Meer informatie over ASV Atletics Nijverdal in Nijverdal

ASV Atletics is een atletiek- en survivalvereniging in Hellendoorn met ongeveer 550 leden. Ze hebben ervaren trainers voor baanatletiek, loopgroepen en survival. De vereniging organiseert jaarlijks verschillende evenementen, zoals de Regge Survival, SallandTrail, CityRun Nijverdal, Diepe Hel Holterbergloop en Nijverdalsebergcross. In 2023 zullen ze ook het Nederlands Kampioenschap Cross organiseren. Voor meer informatie kun je contact opnemen met ASV Atletics via de gegevens op hun website.

Wil je weten wat ASV Atletics Nijverdal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ASV Atletics Nijverdal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ASV Atletics Nijverdal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ASV Atletics Nijverdal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar ASV Atletics Nijverdal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ASV Atletics Nijverdal

Bezoekers bekeken ook