FT-Nijverdal (Functioneel Trainingsclub)

FT-Nijverdal (Functioneel Trainingsclub) is een Sportclub gelegen aan Veldkers 19 in Nijverdal.

Meer informatie over FT-Nijverdal (Functioneel Trainingsclub) in Nijverdal

FT-Nijverdal biedt functionele training aan die goed toepasbaar is in het dagelijks leven. Deze vorm van training is geschikt voor jong en oud en kan op elk niveau worden uitgevoerd. Bij FT-Nijverdal kun je deelnemen aan groepslessen, personal training, duo personal training, bedrijfstraining, small group training en wandelcoaching. De focus ligt op het creëren van een fitte en gezonde levensstijl, het leren omgaan met voeding op een verantwoorde manier en het trainen naar fysieke en mentale doelen. De ervaringen van clubleden zijn positief en voor geïnteresseerden is er de mogelijkheid om een gratis proefles mee te draaien of een kennismakingsgesprek aan te vragen voor wandelcoaching of personal training. Voor vragen of aanmeldingen kan er contact worden opgenomen via het formulier op de website.

Wil je weten wat FT-Nijverdal (Functioneel Trainingsclub) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FT-Nijverdal (Functioneel Trainingsclub) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FT-Nijverdal (Functioneel Trainingsclub)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FT-Nijverdal (Functioneel Trainingsclub) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar FT-Nijverdal (Functioneel Trainingsclub) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FT-Nijverdal (Functioneel Trainingsclub)

Bezoekers bekeken ook