Kennismaken Met Sporten

Kennismaken Met Sporten is een Sportclub gelegen aan Willem Alexanderstraat in Nijverdal.

Meer informatie over Kennismaken Met Sporten in Nijverdal

De Gemeente Hellendoorn heeft een team genaamd Team Sport, met als coördinator René Nijhof. Zij zijn gevestigd aan de Willem-Alexanderstraat 7 in Nijverdal. Het e-mailadres van René Nijhof is r.nijhof@hellendoorn.nl en het telefoonnummer is 0548-630733. Daarnaast is er een beheerder genaamd Sport- en Cultuurimpuls, gevestigd aan de Ommelseweg 56 in Asten. Hun contactgegevens zijn: telefoonnummer 088 633 20 30 en e-mailadres info@sportencultuurimpuls.eu. Dit is alle informatie die beschikbaar is.

Wil je weten wat Kennismaken Met Sporten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kennismaken Met Sporten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kennismaken Met Sporten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kennismaken Met Sporten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Kennismaken Met Sporten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kennismaken Met Sporten

Bezoekers bekeken ook