Auto - en motorrijschool Dekker

Auto - en motorrijschool Dekker is een Rijschool gelegen aan Van Den Bergsweg 32 in Nijverdal.

Meer informatie over Auto - en motorrijschool Dekker in Nijverdal

Auto- en Motorrijschool Dekker is gespecialiseerd in auto-, motor- en aanhangerrijlessen en heeft al meer dan 38 jaar ervaring. Ze bieden verschillende lespakketten aan, maar ook losse lessen zijn mogelijk. De rijschool denkt aan het milieu en rijdt sinds kort elektrisch en met duurzame dieselauto's. Voor autorijlessen gebruiken ze de VW Golf TDI, voor motorrijlessen de Suzuki SV650 of Suzuki GSX125S, en voor aanhangerrijlessen bieden ze een dagcursus aan. Daarnaast hebben ze ook een theorie avond 2-daagse, maar deze is alleen voor leerlingen van de rijschool. Het team bestaat uit Hans Dekker, Els Dekker en Martijn Poortman. Ook bieden ze waardebonnen aan die gebruikt kunnen worden voor alle rijlessen.

Wil je weten wat Auto - en motorrijschool Dekker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Auto - en motorrijschool Dekker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Auto - en motorrijschool Dekker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Auto - en motorrijschool Dekker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Auto - en motorrijschool Dekker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Auto – en motorrijschool Dekker

Bezoekers bekeken ook