Auto- en Motorrijschool Leo Zwakenberg

Auto- en Motorrijschool Leo Zwakenberg is een Rijschool gelegen aan Valeriaan 51 in Nijverdal.

Meer informatie over Auto- en Motorrijschool Leo Zwakenberg in Nijverdal

Rijschool Leo Zwakenberg is sinds 1991 gevestigd in Nijverdal en heeft als doel om mensen op te leiden tot verantwoorde verkeersdeelnemers. Ze besteden veel aandacht aan het ontwikkelen van verkeersinzicht en voertuigbeheersing. Voordat Leo Zwakenberg zijn eigen rijschool begon, gaf hij ook rij-opleidingen bij de Koninklijke Marechaussee. Ze bieden verschillende opleidingen en speciale trainingen aan. Als je nog vragen hebt, kun je contact met hen opnemen via telefoonnummer 0548-611606.

Wil je weten wat Auto- en Motorrijschool Leo Zwakenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Auto- en Motorrijschool Leo Zwakenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Auto- en Motorrijschool Leo Zwakenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Auto- en Motorrijschool Leo Zwakenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Auto- en Motorrijschool Leo Zwakenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Auto- en Motorrijschool Leo Zwakenberg

Bezoekers bekeken ook