Verkeersschool Wagenmans

Verkeersschool Wagenmans is een Rijschool gelegen aan Rijssensestraat 80-A in Nijverdal.

Meer informatie over Verkeersschool Wagenmans in Nijverdal

Verkeersschool Wagenmans is al meer dan 50 jaar een begrip in Nijverdal en omgeving. Het team bestaat uit 8 medewerkers, waaronder 10 ervaren faalangst gecertificeerde rij-instructeurs en 1 administratief medewerkster. Alle rij-instructeurs hebben meer dan 10 jaar ervaring en sinds januari geven ze les in een Volkswagen Golf VIII. De rijschool staat bekend om het streven om jou op je eigen tempo zo snel mogelijk een goede en betrouwbare deelnemer in het verkeer te laten worden. Daarnaast zijn ze uitgeroepen tot beste rijschool van Overijssel in 2017 door het RTL4 programma 'De Beste van Nederland'.

Wil je weten wat Verkeersschool Wagenmans verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verkeersschool Wagenmans of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verkeersschool Wagenmans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verkeersschool Wagenmans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Verkeersschool Wagenmans reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verkeersschool Wagenmans

Bezoekers bekeken ook