Bakkerij Nieuwenhuis

Bakkerij Nieuwenhuis is een Bakkerij gelegen aan Constantijnstraat 48 in Nijverdal.

Meer informatie over Bakkerij Nieuwenhuis in Nijverdal

Bij Ambachtsbakker Nieuwenhuis kunt u uw eigen taart samenstellen. U kunt de gewenste grootte kiezen en vervolgens de taart personaliseren met foto's en teksten. Ook is het mogelijk om een opschrift op de taart te laten plaatsen. In de winkelmand kunt u eventuele opmerkingen en wensen achterlaten. Ambachtsbakker Nieuwenhuis is gevestigd aan de Constantijnstraat 48 in Nijverdal en is te bereiken via telefoonnummer 0548 - 621 014 of via info@bakkerijnieuwenhuis.nl.

Wil je weten wat Bakkerij Nieuwenhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Nieuwenhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Nieuwenhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Nieuwenhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Bakkerij Nieuwenhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Nieuwenhuis

Bezoekers bekeken ook