Bakkerij Nollen Nijverdal

Bakkerij Nollen Nijverdal is een Bakkerij gelegen aan Smidsweg 7 in Nijverdal.

Meer informatie over Bakkerij Nollen Nijverdal in Nijverdal

Bakkerij Nollen in Nijverdal bevindt zich aan de rand van het centrum en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid. De winkel heeft een modern interieur, maar behoudt de authentieke smaak van pure ambacht. Ze bieden verse brood-, banket- en chocoladeproducten aan en als je voor 14.00 uur bestelt, kun je de volgende dag al genieten. De producten worden op ambachtelijke wijze bereid en er wordt nooit bezuinigd op de kwaliteit. Alles wordt 's ochtends vroeg naar de winkels gebracht, zodat je dagelijks kunt genieten van verse producten. De bakkerij in Nijverdal heeft een industriële uitstraling, maar behoudt de traditionele waarden van opa en oma Nollen. Ze bieden ook een uitgebreid assortiment taarten, vlaaien en gebakjes aan, inclusief fototaarten waar je een persoonlijke boodschap op kunt zetten. Daarnaast kun je ook online brood bestellen en zelf aangeven wanneer je het wilt ophalen.

Wil je weten wat Bakkerij Nollen Nijverdal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Nollen Nijverdal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Nollen Nijverdal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Nollen Nijverdal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Bakkerij Nollen Nijverdal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Nollen Nijverdal

Bezoekers bekeken ook