Lorkeers

Lorkeers is een Bakkerij gelegen aan Kuperserf 9 in Nijverdal.

Meer informatie over Lorkeers in Nijverdal

Bakkerij Lorkeers staat bekend om hun service en persoonlijke aanpak. Ze hebben alles wat je nodig hebt voor een heerlijk ontbijt, lunch en feestje. Hun brood wordt op maat gebakken en hun gebakjes zijn van de beste kwaliteit. Ook hebben ze een ontbijtservice en bezorgen ze vers belegde broodjes in Nijverdal, Hellendoorn, Haarle, Luttenberg en Rijssen. Op dit moment werken ze nog aan het plaatsen van allergenen-informatie op hun website, maar je kunt deze altijd opvragen in de winkel of via telefoon. Daarnaast bieden ze bruidstaarten en taarten op maat aan. Je kunt contact met hen opnemen via verschillende telefoonnummers en e-mailadressen.

Wil je weten wat Lorkeers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lorkeers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lorkeers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lorkeers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Lorkeers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lorkeers

Bezoekers bekeken ook