Bie Olthof

Bie Olthof is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Collenstaartweg 7 in Nijverdal.

Meer informatie over Bie Olthof in Nijverdal

Bie Olthof is een gastvrij familiebedrijf dat gespecialiseerd is in autobedrijven en tankstations. Ze hebben een full service autobedrijf met een eigen werkplaats, een mooi tankstation met een winkel, de verhuur van aanhangwagens en bussen, en vers belegde broodjes. Het bedrijf bestaat sinds 1988 en heeft een team van 21 medewerkers die elke dag auto's verkopen, onderhouden en poetsen. Het tankstation biedt nog steeds service bij het tanken en heeft ook een lunchroom waar je kunt genieten van heerlijk vers belegde broodjes. In 2017 is Ian Olthof mede-eigenaar geworden, en vanaf 2023 zullen Jan en Betsie genieten van hun welverdiende pensioen.

Wil je weten wat Bie Olthof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bie Olthof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bie Olthof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bie Olthof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Bie Olthof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bie Olthof

Bezoekers bekeken ook