Change Life

Change Life is een Personal trainer gelegen aan Grasklokje 2 in Nijverdal.

Meer informatie over Change Life in Nijverdal

Change Life biedt personal training, voedingsadvies en lifestyle coaching aan in de regio Nijverdal. De personal trainer helpt mensen bij het veranderen van hun leefstijl en biedt training op locatie buiten of in de eigen trainingsruimte achter de Gym. Door het aanleren van andere denk- en leefgewoonten, kunnen mensen gezonder gaan eten en gezondere keuzes maken, wat resulteert in gewichtsverlies. Daarnaast wordt er deskundig voedingsadvies op maat gegeven om overgewicht aan te pakken. Change Life kenmerkt zich door flexibele tijden, lange termijn resultaten en persoonlijke betrokkenheid. Daarnaast kan er in 2- of 3-tallen getraind worden en is de personal trainer ervaren met emotionele eters. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen voor meer informatie en om aan de slag te gaan met een personal trainer.

Wil je weten wat Change Life verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Change Life of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Change Life? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Change Life het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Change Life reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Change Life

Bezoekers bekeken ook