Van Gaal Personal Training

Van Gaal Personal Training is een Personal trainer gelegen aan Energiestraat 23-05 in Nijverdal.

Meer informatie over Van Gaal Personal Training in Nijverdal

Personal training bij VanGaal biedt de unieke kans om je gezondheid te verbeteren en op peil te houden. VanGaal stelt jouw resultaten voorop. Er zijn verschillende mogelijkheden voor groepstrainingen en het behalen van persoonlijke doelstellingen. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan voeding, met als doelen afslanken, gezondheid, conditie en sportprestaties verbeteren. Een personal trainer geeft persoonlijk advies, begeleiding en stimulatie tijdens een gericht trainingsprogramma. Dit kan gepaard gaan met een op maat gemaakt voedingsadvies. De trainingen vinden alleen op afspraak plaats, waarbij het tijdstip in overleg bepaald wordt.

Wil je weten wat Van Gaal Personal Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Gaal Personal Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Gaal Personal Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Gaal Personal Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Van Gaal Personal Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Gaal Personal Training

Bezoekers bekeken ook