TWEE12

TWEE12 is een Personal trainer gelegen aan Albert Einsteinstraat 15 in Nijverdal.

Meer informatie over TWEE12 in Nijverdal

Wij zijn TWEE12, een sportschool die gespecialiseerd is in coachen op hoog niveau. Ons doel is om elke member kwalitatieve toptrainingen en persoonlijke aandacht te bieden. Of je nu een sportachtergrond hebt of al jaren niets hebt gedaan, wij willen dat je je thuis voelt bij ons. We kijken naar jou als individu en passen onze trainingen daarop aan. Onze focus ligt op CrossFit, waarbij je je algemene fitheid verbetert en jezelf uitdaagt om het maximale uit jezelf te halen. Met maximaal 14 members per les is er veel aandacht van de coach voor jou. Daarnaast bieden we ook personal training aan, waarbij je samen met een coach werkt aan jouw doelen. Tot slot bieden we leefstijlcoaching aan, waarbij we samen met jou werken aan het beste in jou naar boven halen. Onze members hebben positieve ervaringen, zoals Niek die zich nu stukken beter voelt na gewicht te hebben verloren, Ellen die beseft dat verandering tijd kost, en Lidian die 20 kilo wilde verliezen. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan een gratis proeftraining of intakegesprek bij ons.

Wil je weten wat TWEE12 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TWEE12 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TWEE12? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TWEE12 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar TWEE12 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TWEE12

Bezoekers bekeken ook