De Bosbengeltjes - Jeanine's kinderopvang

De Bosbengeltjes - Jeanine's kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Ericaweg 33D in Nijverdal.

Meer informatie over De Bosbengeltjes - Jeanine's kinderopvang in Nijverdal

De Bos(b)engeltjes zijn weer aan het werk na een tijdje stilte op de website. Ze hebben recente foto's geplaatst van hun omgeving en de verbouwing van hun nieuwe locatie. Daarnaast zijn er gewijzigde werkdagen, waarbij ze van maandag tot en met donderdag werken. De Bos(b)engeltjes zijn ook verhuisd naar een nieuwe locatie, de Ericaweg 33D. Ze zijn blij dat ze in de mooie wijk Noetsele kunnen blijven wonen. Er zijn ook nieuwe foto's geplaatst en ze hebben een nieuwe bolderwagen. Tot slot genieten ze van de herfst in Nederland, waarbij ze als echte Bos(b)engeltjes de gevallen blaadjes bekijken.

Wil je weten wat De Bosbengeltjes - Jeanine's kinderopvang verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Bosbengeltjes - Jeanine's kinderopvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Bosbengeltjes - Jeanine's kinderopvang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Bosbengeltjes - Jeanine's kinderopvang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar De Bosbengeltjes - Jeanine's kinderopvang reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Bosbengeltjes – Jeanine’s kinderopvang

Bezoekers bekeken ook