Gastouderopvang 'Eigenwijs'

Gastouderopvang 'Eigenwijs' is een Kinderopvang gelegen aan Da Costastraat 8 in Nijverdal.

Meer informatie over Gastouderopvang 'Eigenwijs' in Nijverdal

Priscilla, een gastouder uit Nijverdal, stelt zich voor. Ze woont samen met haar man en zoontje in de wijk de Blokken, waar ze een grote tuin hebben waar de kinderen in de zomer kunnen buitenspelen. Ze hebben een speelruimte in de berging waar de kinderen kunnen knutselen en spelletjes kunnen doen. Priscilla heeft ook een rustige chihuahua die niet snel bij de kinderen in de buurt zal komen. Haar gastouderopvang heet Gastouder Eigenwijs en het is belangrijk voor haar dat elk kind zich thuis voelt en kan doen waar het zin in heeft. Priscilla gaat vaak met de kinderen naar het bos of naar de speeltuintjes in de buurt. Ze doet knutselactiviteiten en spelletjes rondom verschillende thema's en feestdagen. Ze kan de kinderen ook ophalen van de scholen Talentrijk of Reggewijs. De opvangdagen zijn van maandag tot en met donderdag van 7:00 tot 18:00 uur. Priscilla heeft een EHBO-certificaat voor baby's en kinderen en heeft een opleiding Helpende Welzijn niveau 2 gevolgd.

Wil je weten wat Gastouderopvang 'Eigenwijs' verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gastouderopvang 'Eigenwijs' of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gastouderopvang 'Eigenwijs'? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gastouderopvang 'Eigenwijs' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Gastouderopvang 'Eigenwijs' reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gastouderopvang ‘Eigenwijs’

Bezoekers bekeken ook