Hasko meubelen

Hasko meubelen is een Meubelwinkel gelegen aan G.H. Kappertstraat 46A in Nijverdal.

Meer informatie over Hasko meubelen in Nijverdal

Hasko Meubelen is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het maken van meubelen op maat. Lotte en Stijn Claassen hebben het bedrijf overgenomen van hun ouders en zetten het vak met liefde en passie voort. In hun ambachtelijke meubelmakerij werken ze voornamelijk met houtsoorten zoals eiken, noten, vuren en teak en kunnen ze meubelen maken in zowel moderne als stoere/landelijke stijl. Je kunt ook zelf met een ontwerp komen of samen met hen een ontwerp maken. In hun showroom van 2500m² kun je rustig ideeën opdoen voor het gewenste meubelstuk of interieur. Ze hebben ook een standaard collectie kasten, tafels, banken, fauteuils, stoelen, bedden en woondecoratie en op de koopjeszolder vind je meubelen met kleine prijsjes. De contactgegevens van Hasko Meubelen zijn G.H. Kappertstraat 46a, 7443 RD Nijverdal, telefoonnummer 0548 614 091 en e-mailadres info@hasko.nl. De openingstijden zijn dinsdag, woensdag en vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur, donderdag van 10:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Hasko meubelen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hasko meubelen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hasko meubelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hasko meubelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Hasko meubelen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hasko meubelen

Bezoekers bekeken ook