Löwik Meubelmakerij

Löwik Meubelmakerij is een Meubelwinkel gelegen aan Salomonsonstraat 1a in Nijverdal.

Meer informatie over Löwik Meubelmakerij in Nijverdal

Bij Löwik Nijverdal vind je een ruim assortiment aan meubelen en decoratie. In de winkel van ruim 2000 m2 kun je rondlopen en telkens iets nieuws ontdekken. Als we het gewenste product niet hebben, kunnen we samen met onze meubelmaker een ontwerp maken en dit speciaal voor jou produceren. Daarnaast maken we ook meubelen voor diverse grote projecten, zoals horeca, supermarkten, campings en zorginstellingen. Onze meubelen kunnen worden gepersonaliseerd met verschillende kleuren, materialen en afmetingen. Het assortiment bestaat uit unieke en stijlvolle decoratie, meubelen en lifestyle producten, variërend van vintage accessoires tot design meubelen. Bij Löwik Nijverdal vind je dus altijd iets dat perfect aansluit bij jouw interieurstijl. Kom snel langs in onze winkel in Nijverdal en laat je verrassen!

Wil je weten wat Löwik Meubelmakerij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Löwik Meubelmakerij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Löwik Meubelmakerij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Löwik Meubelmakerij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Löwik Meubelmakerij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Löwik Meubelmakerij

Bezoekers bekeken ook