PAND 55

PAND 55 is een Meubelwinkel gelegen aan Grotestraat 55 in Nijverdal.

Meer informatie over PAND 55 in Nijverdal

PAND55 is gespecialiseerd in de verkoop van unieke buitenmeubelen, binnenmeubelen, accessoires en kleding. Ze bieden ook meubels op maat aan, zoals tv-meubels, tafels en kasten, gemaakt van diverse massieve houtsoorten. Daarnaast kunnen ze ook een beschermende afwerking tegen kringen en vlekken aanbrengen. Het bedrijf staat bekend om hun goede service, persoonlijke aandacht en kwaliteit. Ze leveren de meubelen gratis bij je thuis en zetten ze ook in elkaar binnen een straal van 50 km. Als je geïnteresseerd bent, kun je contact met hen opnemen of hun winkel bezoeken. Het adres van de winkel is Grotestraat 55, 7443 BB Nijverdal.

Wil je weten wat PAND 55 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PAND 55 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PAND 55? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PAND 55 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar PAND 55 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PAND 55

Bezoekers bekeken ook