Huisartsen Medisch Centrum Kruidenwijk

Huisartsen Medisch Centrum Kruidenwijk is een Huisarts gelegen aan Kruidenlaan 276 in Nijverdal.

Meer informatie over Huisartsen Medisch Centrum Kruidenwijk in Nijverdal

In het Medisch Centrum Kruidenwijk zijn mondkapjes niet meer verplicht, tenzij je luchtwegklachten hebt. Urinemonsters kunnen worden ingeleverd in de hal van de praktijk. Bij huidafwijkingen kan een foto met een korte toelichting worden gestuurd naar de beveiligde email. Bij twijfel over de ernst van klachten, koorts of bij ziek zijn, is het beter om een afspraak op het spreekuur te maken. Voor controles van suikerziekte of hoge bloeddruk wordt geprobeerd om deze telefonisch te doen, maar soms is een bezoek aan de praktijk nodig. De voorkeur beltijden van de praktijk zijn in de ochtend voor afspraken, visite aanvragen en uitslagen. Het Medisch Centrum Kruidenwijk is geaccrediteerd en biedt reizigersvaccinaties aan via Reisprik. Daarnaast is er informatie voor patiënten te vinden op Thuisarts.nl.

Wil je weten wat Huisartsen Medisch Centrum Kruidenwijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsen Medisch Centrum Kruidenwijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsen Medisch Centrum Kruidenwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsen Medisch Centrum Kruidenwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Huisartsen Medisch Centrum Kruidenwijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsen Medisch Centrum Kruidenwijk

Bezoekers bekeken ook