Sterilisatie man Huisarts MC Kruidenwijk

Sterilisatie man Huisarts MC Kruidenwijk is een Huisarts gelegen aan Kruidenlaan 276 in Nijverdal.

Meer informatie over Sterilisatie man Huisarts MC Kruidenwijk in Nijverdal

Het dragen van mondkapjes is niet meer verplicht in Medisch Centrum Kruidenwijk, tenzij je luchtwegklachten hebt. Urinemonsters kunnen ingeleverd worden in de hal van de praktijk. Voor toelichting van klachten moet er gebeld worden met de praktijk. Bij huidafwijkingen of vlekken kan er een foto met korte toelichting gestuurd worden naar de beveiligde email van de praktijk. Bij twijfel over ernst, koorts of ziek zijn, wordt aangeraden om een afspraak te maken op het spreekuur. Controles voor suikerziekte of hoge bloeddruk zullen zoveel mogelijk telefonisch gedaan worden, tenzij het beter is om op de praktijk langs te komen. Er wordt geadviseerd om een eigen bloeddrukmeter aan te schaffen voor telefonische controles. De voorkeur beltijden voor de praktijk zijn: afspraak dezelfde dag van 8.00 tot 10.00 uur, visite aanvraag van 8.00 tot 10.30 uur, en uitslagen kunnen gebeld worden tussen 8.00 en 10.30 uur en tussen 14.00 en 16.00 uur.

Wil je weten wat Sterilisatie man Huisarts MC Kruidenwijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sterilisatie man Huisarts MC Kruidenwijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sterilisatie man Huisarts MC Kruidenwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sterilisatie man Huisarts MC Kruidenwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Sterilisatie man Huisarts MC Kruidenwijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sterilisatie man Huisarts MC Kruidenwijk

Bezoekers bekeken ook