Huisartspraktijk Zorgsaam

Huisartspraktijk Zorgsaam is een Huisarts gelegen aan Godfried Bomansstraat 34 in Nijverdal.

Meer informatie over Huisartspraktijk Zorgsaam in Nijverdal

Huisartsenpraktijk Zorgsaam is een praktijk waar de patiënt centraal staat. Ze bieden ochtend- en middagspreekuren, herhaalrecepten via de eigen apotheek en de mogelijkheid om online in te schrijven. Daarnaast hebben ze spreekuren van de POH en POH GGZ, aanvullende medische onderzoeken en begeleiding. De belangrijke kenmerken van de praktijk zijn open communicatie, betrokkenheid, persoonlijke zorg en Zorgsaam. Ze hebben het keurmerk NHG-Praktijkaccreditering om de kwaliteit van zorg te verbeteren. Voor betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte kunnen patiënten terecht op thuisarts.nl. De praktijk is gevestigd in Nijverdal en is geopend op werkdagen van 08.00 uur tot 12.45 uur en van 13.30 uur tot 17.00 uur.

Wil je weten wat Huisartspraktijk Zorgsaam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartspraktijk Zorgsaam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartspraktijk Zorgsaam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartspraktijk Zorgsaam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Huisartspraktijk Zorgsaam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartspraktijk Zorgsaam

Bezoekers bekeken ook