Nail it by Kym

Nail it by Kym is een Nagelstudio gelegen aan Tollensstraat 11 in Nijverdal.

Meer informatie over Nail it by Kym in Nijverdal

Bij Nail it by Kym kun je terecht voor mooie handen en nagels. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals gellak en nagelverlenging met nailart. Ze zorgen ervoor dat je een momentje voor jezelf hebt en met prachtige nagels de deur uit gaat. Daarnaast bieden ze ook behandelingen met acryl en BIAB voor het verlengen of verstevigen van je nagels. Speciaal voor nagelbijters hebben ze een arrangement waarbij ze je helpen om van het nagelbijten af te komen. Het kost wel tijd en inzet, maar het kan zeker lukken. Neem voor meer informatie contact op met Nail it by Kym.

Wil je weten wat Nail it by Kym verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nail it by Kym of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nail it by Kym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nail it by Kym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Nail it by Kym reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nail it by Kym

Bezoekers bekeken ook