Nagelstudio J-Nails

Nagelstudio J-Nails is een Nagelstudio gelegen aan Molenweg 17 in Nijverdal.

Meer informatie over Nagelstudio J-Nails in Nijverdal

Ik ben Inge Lohuis, een gecertificeerde nagelstyliste met een passie voor uiterlijke verzorging. Na mijn opleiding in november 2009 bij NailXL in Hengelo, ben ik begonnen als allround nagelstyliste. Bij mij kun je terecht voor acrylnagels, gelpolish, het epileren en verven van wenkbrauwen. Wil je meer informatie of een proefnagel laten zetten? Neem dan contact met mij op via telefoon of e-mail. Ik verwelkom je graag in mijn nagelstudio! Je kunt mij ook volgen op social media. Mijn contactinformatie is Molenweg 17, 7442 NA Nijverdal, info@j-nails.nl en 06-15891858. Mijn KVK-nummer is 54696402. Voor openingstijden en eventuele voorwaarden verwijs ik naar mijn website.

Wil je weten wat Nagelstudio J-Nails verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nagelstudio J-Nails of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nagelstudio J-Nails? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nagelstudio J-Nails het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Nagelstudio J-Nails reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nagelstudio J-Nails

Bezoekers bekeken ook