Celinails and Beauty

Celinails and Beauty is een Nagelstudio gelegen aan Kuperserf 59a in Nijverdal.

Meer informatie over Celinails and Beauty in Nijverdal

Celine is een allround nagelstyliste, wenkbrauwspecialiste en wimperstyliste die sinds 2015 werkzaam is in de beautybranche. Ze begon met het verkopen van dameskleding en volgde een cursus gelpolish, waarna ze al snel veel certificaten behaalde. In de afgelopen 8 jaar heeft ze veel opleidingen en cursussen gevolgd om zichzelf uit te dagen en te blijven ontwikkelen. In 2023 is Kimberly bij Celine komen werken en ook zij volgt alle trainingen. CeliNails and Beauty stemt altijd af op de wensen van de klant, waardoor elke behandeling op maat wordt gemaakt. Het doel is om de klant tevreden de salon te laten verlaten, omdat dat hen het gelukkigst maakt. In 2023 heeft de salon de meeste stemmen en beste waardering gekregen van de gemeente Hellendoorn, en hebben ze een GOLD award ontvangen met een waardering van 9,46. Als kers op de taart zijn ze ook nog eens tweede geworden van Overijssel.

Wil je weten wat Celinails and Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Celinails and Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Celinails and Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Celinails and Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Celinails and Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Celinails and Beauty

Bezoekers bekeken ook