Pedique

Pedique is een Nagelstudio gelegen aan Tweede Kampsweg 62 in Nijverdal.

Meer informatie over Pedique in Nijverdal

Bij Pedique staat het leveren van kwaliteit, hygiëne en klantvriendelijkheid voorop. Ze besteden veel aandacht aan het verzorgen van uw voeten en bieden een ontspannen en verzorgende behandeling in een gezellige sfeer. De praktijk voldoet aan alle kwaliteitseisen en is aangesloten bij ProVoeten ProCert. Pedique biedt verschillende behandelingen aan, zoals het behandelen van likdoorns, ingegroeide nagels, overtollig eelt en schimmel- en kalknagels. Ze hebben veel ervaring en kunnen u snel van de pijn afhelpen. Daarnaast bieden ze ook cosmetische voetverzorging aan. Er zijn geen minpunten te vinden in de recensies over Pedique. Als u een afspraak wilt maken, kunt u contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Pedique verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedique of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedique? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedique het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Pedique reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedique

Bezoekers bekeken ook