Medisch Pedicurepraktijk De Ruiter

Medisch Pedicurepraktijk De Ruiter is een Nagelstudio gelegen aan Nijkerkendijk 38 - 19 in Nijverdal.

Meer informatie over Medisch Pedicurepraktijk De Ruiter in Nijverdal

Voetverzorging is belangrijk voor zowel mannen als vrouwen, jong en oud. Bij Medisch Pedicurepraktijk De Ruiter kunt u terecht voor professionele voetverzorging. Vooral als u diabetes of reuma heeft, is het belangrijk om extra aandacht aan uw voeten te besteden. Kalk- of schimmelnagels kunnen ook goed behandeld worden. Daarnaast biedt de praktijk ook behandelingen voor ingroeiende nagels en bijwerkingen aan nagels en huid als gevolg van oncologische behandelingen. Sytske de Ruiter is een gediplomeerd medisch pedicure en gespecialiseerd in onder andere oncologische, geriatrische, diabetische en reumatische voeten. Maak gerust een afspraak voor meer informatie of behandelingen bij Medisch Pedicurepraktijk De Ruiter.

Wil je weten wat Medisch Pedicurepraktijk De Ruiter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Medisch Pedicurepraktijk De Ruiter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Medisch Pedicurepraktijk De Ruiter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Medisch Pedicurepraktijk De Ruiter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Medisch Pedicurepraktijk De Ruiter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Medisch Pedicurepraktijk De Ruiter

Bezoekers bekeken ook