Pedicure Praktijk De Volgende Stap

Pedicure Praktijk De Volgende Stap is een Nagelstudio gelegen aan Fabrieksstraat 23 in Nijverdal.

Meer informatie over Pedicure Praktijk De Volgende Stap in Nijverdal

Welkom bij Pedicure Praktijk De Volgende Stap! Hier kunt u terecht voor de verzorging van vermoeide of pijnlijke voeten, likdoorns, ingegroeide nagels, kloven en schimmelnagels. De praktijk biedt voetzorg zoals u die van een ProVoet pedicure mag verwachten. Daarnaast kunt u ook kiezen voor cosmetische pedicure behandelingen om uw voeten te laten verwennen. De praktijkruimte bevindt zich op de begane grond, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor mensen die slecht ter been zijn. Als u direct contact wilt opnemen, kunt u een afspraak maken via de website. De openingstijden zijn op maandag van 09:00 tot 21:00, op woensdag en donderdag van 09:00 tot 18:00, en op zaterdag van 09:00 tot 13:00. Het telefoonnummer en e-mailadres van de praktijk staan vermeld op de website.

Wil je weten wat Pedicure Praktijk De Volgende Stap verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicure Praktijk De Volgende Stap of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicure Praktijk De Volgende Stap? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicure Praktijk De Volgende Stap het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Pedicure Praktijk De Volgende Stap reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicure Praktijk De Volgende Stap

Bezoekers bekeken ook