Salon Like You

Salon Like You is een Nagelstudio gelegen aan Dille 2 in Nijverdal.

Meer informatie over Salon Like You in Nijverdal

Salon Like You is een salon die gespecialiseerd is in nagelstyling en cosmetische voetbehandelingen. Ze zijn gevestigd op het adres Dille 2 in Nijverdal. De salon wordt gerund door een ervaren nagelstyliste met een diploma op zak. Je kunt bij Salon Like You terecht voor allerlei behandelingen, zoals het zetten van kunstnagels, manicures en pedicures. Ze zijn telefonisch bereikbaar op het nummer +31 653806964 en je kunt ook een e-mail sturen naar salonlikeyou@outlook.com. Neem gerust contact op als je een afspraak wilt maken of meer informatie wilt ontvangen.

Wil je weten wat Salon Like You verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Like You of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Like You? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Like You het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Salon Like You reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Like You

Bezoekers bekeken ook