Bistro De Oale Ste

Bistro De Oale Ste is een Restaurant gelegen aan Holterweg 116 in Nijverdal.

Meer informatie over Bistro De Oale Ste in Nijverdal

Bistro De Oale Ste is een bekend restaurant in Nijverdal en omgeving, gelegen aan het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Als echt familiebedrijf streven ze naar persoonlijke aandacht, verse producten en een ongedwongen sfeer. Ze hebben speelvoorzieningen voor kinderen en zijn daarom een heerlijke plek voor het hele gezin. Bij de bistro kun je genieten van smaakvolle gerechten gemaakt van eerlijke streekproducten. Ze bieden een smakelijke lunch, gezellige borrel en heerlijk diner, zowel binnen als op het terras in de zomermaanden. Voor feesten verzorgen ze ook hapjes en drankjes. De Oale Ste heeft verschillende awards ontvangen, waaronder een plek in de Terras Top 100. Ze streven er altijd naar om gasten optimaal te laten genieten op hun zonnige terras in een prachtige omgeving.

Wil je weten wat Bistro De Oale Ste verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bistro De Oale Ste of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bistro De Oale Ste? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bistro De Oale Ste het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Bistro De Oale Ste reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bistro De Oale Ste

Bezoekers bekeken ook