Restaurant De Budde

Restaurant De Budde is een Restaurant gelegen aan Grotestraat 167 in Nijverdal.

Meer informatie over Restaurant De Budde in Nijverdal

Bij de Budde kun je genieten van heerlijke gerechten uit de internationale keuken. Ze combineren lokale en internationale ingrediënten en geven er hun eigen twist aan. Op het menu staan onder andere broodjes, ciabatta's, wraps, salades, warme gerechten en kindermenu's. Daarnaast organiseert de Budde regelmatig evenementen, zoals een kerstmiddag met live muziek en een bouwvak BBQ. Ook is er een poffertjes foodtruck op het terrein en worden er zomerse evenementen georganiseerd, zoals de Budde's Summer Fair en Budde's Summer Music. Verder zijn er nog andere evenementen, zoals een vaderdag lunch proeverij en de Nacht van Nijverdal. Je kunt de Budde volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en evenementen.

Wil je weten wat Restaurant De Budde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Budde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Budde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Budde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Restaurant De Budde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Budde

Bezoekers bekeken ook