Lunchroom De Harlekijn

Lunchroom De Harlekijn is een Restaurant gelegen aan Grotestraat 152 in Nijverdal.

Meer informatie over Lunchroom De Harlekijn in Nijverdal

Lunchroom de Harlekijn is een lunchroom gelegen in het centrum van Nijverdal. Het is een ideale plek om even tot rust te komen tijdens het winkelen of na een bezoek aan de markt. Je kunt binnen zitten, in de serre of op het terras. Ze bieden een ruime keuze aan heerlijke broodjes en staan bekend om hun lekkere cappuccino, gebak en warme sfeer. Daarnaast bieden ze nu ook een volledig verzorgde High Tea aan, waarbij je kunt genieten van zelfgemaakte zoete en hartige hapjes en onbeperkt thee kunt drinken. Elke week hebben ze ook een nieuw broodje van de week, een smakelijke verrassing. Het adres van de lunchroom is Grotestraat 152 in Nijverdal.

Wil je weten wat Lunchroom De Harlekijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lunchroom De Harlekijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lunchroom De Harlekijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lunchroom De Harlekijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Lunchroom De Harlekijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lunchroom De Harlekijn

Bezoekers bekeken ook