Buitengewoon Lekker

Buitengewoon Lekker is een Restaurant gelegen aan Grotestraat 281 in Nijverdal.

Meer informatie over Buitengewoon Lekker in Nijverdal

In het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug kunt u genieten van heerlijk eten en drinken, zoals een biologische lunch, koffie met gebak of een vroeg avondmaal. De gerechten zijn afkomstig van regionale leveranciers en zelfs de meubels zijn gemaakt van hout uit de omliggende bossen. Voor kinderen is er binnen en buiten volop speelplezier. Daarnaast biedt het Buitencentrum drie aparte ruimtes die kunnen worden samengevoegd voor groepen die een feest, partij of vergadering willen organiseren. Voor reserveringen en boekingen kunt u mailen of bellen, en het Buitencentrum reageert binnen 48 uur. Het adres is Grotestraat 281, 7441 GS Nijverdal.

Wil je weten wat Buitengewoon Lekker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Buitengewoon Lekker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Buitengewoon Lekker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Buitengewoon Lekker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Buitengewoon Lekker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Buitengewoon Lekker

Bezoekers bekeken ook