Da Nini

Da Nini is een Restaurant gelegen aan Grotestraat 154 in Nijverdal.

Meer informatie over Da Nini in Nijverdal

Da Nini is een Italiaans restaurant gevestigd in Nijverdal. Ze bieden eigentijdse, eenvoudige en smaakvolle Italiaanse gerechten aan. Het restaurant staat bekend om zijn handgemaakte pasta's en ze wisselen regelmatig van menukaart om hun gasten nieuwe gerechten te laten proeven. Daarnaast hebben ze een ruime selectie aan unieke Italiaanse wijnen die je kunt proeven. Het restaurant organiseert ook regelmatig een wijnproeverij onder begeleiding van een lokale sommelier. Da Nini is gelegen aan de Grotestraat 154 en is geopend op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 17.00 tot 22.00 uur.

Wil je weten wat Da Nini verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Da Nini of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Da Nini? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Da Nini het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Da Nini reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Da Nini

Bezoekers bekeken ook