Restaurant De Sallandse Berg

Restaurant De Sallandse Berg is een Restaurant gelegen aan Grotestraat 285 in Nijverdal.

Meer informatie over Restaurant De Sallandse Berg in Nijverdal

Bij restaurant De Sallandse Berg kunt u genieten van een heerlijk All Inclusive avondje uit. U kunt hier onbeperkt eten en drinken, inclusief bier, wijn, koffie en thee, voor een vaste prijs per persoon. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag, en op feestdagen zoals Pasen, Pinksteren en Kerst zijn ze ook op maandag geopend. U kunt online reserveren via de reserveringspagina op hun website. Het restaurant biedt een diversiteit aan internationale gerechten, zoals wokken, barbecueën en grillen. Ze werken met seizoensgebonden en lokale ingrediënten, en hebben ook opties voor vlees- en visliefhebbers. Daarnaast zijn alle verse sappen, frisdranken, bier, wijn, koffie en thee inbegrepen in het arrangement. U betaalt niet per gerecht of drankje, maar voor de tijd dat u bij het restaurant verblijft. Het adres van De Sallandse Berg is Grotestraat 28, 5741 GS Nijverdal. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen via e-mail of telefoon/WhatsApp.

Wil je weten wat Restaurant De Sallandse Berg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Sallandse Berg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Sallandse Berg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Sallandse Berg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Restaurant De Sallandse Berg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Sallandse Berg

Bezoekers bekeken ook