Il Gusto

Il Gusto is een Restaurant gelegen aan Grotestraat 226 in Nijverdal.

Meer informatie over Il Gusto in Nijverdal

Il Gusto is een restaurant dat bekend staat om zijn huisgemaakte pizza's. De bestseller is de Pizza Il Gusto, bedacht door chef Enrico. Deze pizza is rijkelijk belegd met tomaat, kaas, prosciutto crudo en rucola en kost €15,50. Daarnaast biedt het restaurant ook de mogelijkheid om onbeperkt pizza te eten voor een vast bedrag van €22,50 per persoon. Er wordt steeds een andere smaak pizza geserveerd, zodat je van alle soorten pizza's kunt proeven. Deze optie is beschikbaar vanaf 4 personen. Als je wilt genieten van de heerlijke pizza's, pasta's en meer, kun je nu alvast een plek reserveren in het restaurant. Het restaurant is geopend vanaf woensdag tot en met zondag vanaf 17:00 uur. Het adres van Il Gusto is Grotestraat 226, 7443 BT Nijverdal en ze zijn te bereiken via 0548 611 445 of info@il-gusto-nijverdal.nl.

Wil je weten wat Il Gusto verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Il Gusto of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Il Gusto? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Il Gusto het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Il Gusto reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Il Gusto

Bezoekers bekeken ook